Bus mellem
Aarhus & København

Aarhus & København

Efterhånden har rigtig mange danskere fået øjnene op for hvor billigt det er at rejse med bus mellem Aarhus og København. Det er den største rute i Danmark indenfor både bil, bus og tog. Busrejser mellem de to største byer i Danmark er i vækst og flere fravælger de to øvrige transportformer og hopper ombord i bussen. Mellem Aarhus og København kører busserne nærmest i time-interval, og med øget konkurrence kommer der blot end flere afgange. Dette er i høj grad er en af årsagerne til den eksponentielle udvikling i passagertallet mellem Aarhus og København.

Stoppestedet i Aarhus

I Aarhus holder bussen to forskellige steder afhængigt af hvilket selskab du rejser med. Det mest populære afgangssted er Aarhus Rutebilstation, og herfra tager hovedparten bussen til København. Den anden mulighed er ved musikhuset i Aarhus. Dette ligger 5 minutters gang fra rutebilstationen og benyttes primært af de selskaber, der ikke ønsker at benytte sig af den betalte holdeplads ved rutebilstationen.

Stoppestedet i København

I København holder de fleste busser på Ingerslevsgade. Dette stoppested er mere eller mindre blevet kendt som stedet hvor alle fjernbusserne fra Jylland holder. Alle selskaberne benytter den, fordi det er det mest centrale sted i København. Gaden ligger tæt på Københavns hovedbanegård og utrolig tæt på selve Centrum. Derfor foretrækker Københavnerne og besøgende at stå af og på bussen centralt.

Rejsetid mellem Aarhus & København

Det tager omkring 4 timer at rejse mellem Aarhus og København, og det er uanset om det er over Storebælt eller med færge. Mange foretrækker færgen fordi det er mere behageligt og busrejsen føles kortere. Rejsetiden indbefatter oftest at bussen skal holde ind på 2-4 stoppesteder undervejs, for at samle op og afsætte passagerer. Der findes også ekspresbus uden stop, men disse kører ikke i samme interval. På trods af navnet, så tager rejsen stadig cirka 3,5 timer.

Hvad koster en busbillet

 

Tag bussen med familien

Når du rejser med bus mellem Aarhus og København med dine børn er der oftest mange penge af spare. Derfor er der også flere og flere familier der indser at de kan spare op imod tusind kroner blot ved at tage bussen fremfor f.eks. toget eller bilen. Den store besparelse opnås fordi du med fjernbus, som voksen, kan med tage 2 børn helt gratis. Der er mange penge af spare, men husk at bussen oftest er tæt pakket, så vær sikker på at dine børn kan sidde stille i længere perioder. Der er heldigvis ofte en pause undervejs mellem Aarhus og København. Denne holdes typisk på en resteplads på den østlige del af Fyn.

Stoppested i Århus

Adresse:
Aarhus Rutebilstation
Fredensgade 45
8000 Aarhus C

Stoppested i København

Adresse:
Busholdepladsen
Ingerslevsgade
1704 København

Mest populære busruter i DK

Ta’ Bussen er en uafhængig sammenlignings tjeneste, hvor du som rejsende kan, altid kan finde den billigste rejse med bus på tværs af Danmark.

  • Aarhus – København
  • Odense – København
  • Esbjerg – København
  • Aalborg – København
  • Vejle – København
  • Aarhus – København
  • Odense – København
  • Esbjerg – København
  • Aalborg – København
  • Vejle – København

Modtag vores nyhedsbrev

There are many variations of passages of Lorem Ipsum available, but the majority have suffered alteration in some form, by injected humour, or randomised words which don’t look even slightly believable. If you are going to use a passage of Lorem Ipsum.