Rødbillet

Læs om Rødbillet.dk

Rødbillet er en fjernbus operatør med base i Viby, Danmark. Busselskabet er grundlagt 21. december 2012, og har været med til at skabe fjernbus branchen som vi kender i dag.

Rødbillet starter med at køre de røde busser på strækningen Aarhus – København. Det er blot begyndelsen på historien om Rødbillet. Den første rute, bliver hurtigt udvidet til også at stoppe i Hjallese ved Odense.

Kort efter tager væksten for alvor fat, og Rødbillet kan næste ikke følge med sin egen succes. Der udvides hurtigt med flere nye busruter og flere busser.

Danskerne begynder at få øjnene op for de røde busser & rødbillet, men nu er busserne ikke længere røde. Behovet er vokset så stort at den gamle røde bus, ikke længere var nok. Derfor begynder Rødbillet at hyre eksterne vognmænd ind til at udføre kørsel på strækningerne.

I 2016 betjener Rødbillet over 30 stoppesteder fordelt over hele Danmark. Alle ruterne enten starter eller slutter i København på Ingerslevsgade hvor alle Fjernbusserne har busholdeplads.

En succeshistorie

Succesen fortsætter, og i Rødbillet kan man kun juble over succesen. Hver år sættes nye salgsrekorder. Se bare på antallet af busbilletter der bliver solgt, væksten er enorm.

2014: 75.000 passagere

2015: 200.000 passagere

2016: 500.000 passagere

Det går så godt for Rødbillet at der kommer interesse fra Tyskland. Den tyske busgigant Flixbus bliver interesseret i det danske marked, og inden længe er Rødbillet i nye hænder.

Rødbillet er solgt!

Købt af Flixbus den. 14. juni 2017.

Ingen ved hvad købssummen for Rødbillet er, og det kommer formentlig aldrig til offentligt skue, men vores vurdering er at beløbet er højt. Rødbillet havde formået at skabe en yderst rentabel forretning, med mange loyale- og tilbagevendende kunder. Det hæver værdien når der skal forhandles.

Derfor blev Rødbillet en succes

Der kan være mange årsager til succesen i Rødbillet. Prisen er helt sikkert en af årsagerne. De yderst lave priser har helt sikkert haft indflydelse. Før Rødbillet er eneste mulighed for at komme til København, med tog.

Det var dyrt at tage toget. Det næst billigste var med Abildskou, men deres priser var også væsentlig højere end Rødbillets gennemsnitspris på 120kr.

Siden Rødbillet kom ind i busbranchen med deres røde busser, er priserne raslet ned. Konkurrenterne blev nød til at følge med.

Det jordnære slogan i Rødbillet. Hygge koster gratis, og at man fik gratis kaffe. Det ramte målgruppen. Det sammen med en massiv reklame indsats gjorde at Rødbillet blev så succesfulde. Op til salget af Rødbillet, kendte alle Danskere til Rødbillet.

Som man kan læse på deres hjemmeside: Vi er ikke de hurtigste – til gengæld satser vi på både at være de billigste, hyggeligste, bedste og mest komfortable.

Fakta om Rødbillet

Grundlagt: 21. december 2012

Solgt til Flixbus 14. Juni 2017

Slogan: Hygge koster gratis

Stiftet af: Thomas Hintze

Hovedsæde: Viby, Aarhus, Danmark

Bedømmelse på Trustpilot

6.3 ud af 10 stjerner

Kilde: https://dk.trustpilot.com/review/rødbillet.dk

Bedømmelse af Rødbillet på Trustpilot

Rødbillet’s Logo

Et billede af Rødbillets røde logo

De Røde Busser

Billede af en af de røde busser

Flere selskaber

Rødbillet’s Bus

Buschauffør og en Rødbillet bus

Billede af bus

Billede af en Rødbillet bus