Bus til Berlin fra Aarhus & København

Berlin er blevet en populær destination især i dag hvor der dagligt kører bus til Berlin fra Aarhus og København direkte til Berlin. Det er særligt blandt de unge at Berlin er blevet populært, om det hænger sammen med prisen på omkring 250-400kr pr. vej. Det virker meget naturligt at prisen er årsagen til den øget popularitet, i hvert fald er det i dag muligt at komme rigtig billigt med bus til Berlin. Det har betydet at mange flere danskere er begyndt at tage forlængede weekender i Berlin fra torsdag til søndag.

Rejsetiderne til Berlin

Rejser du med bus til Berlin fra Aarhus på en fredag, så er rejsetiden cirka 9 timer inklusiv pause. Afgangen starter på Aarhus Rutebilstation og slutter på Berlin ZOB, undervejs foretager bussen dog et par stop for at samle flere op undervejs, bla. i Vejle, Kolding og Flensborg, så man også kan komme til Berlin derfra

Rejser du med bus til Berlin fra København, så kan du forvente en lidt kortere rejsetid end fra Aarhus. Københavnerne er så heldige at der er en smutvej ved Gedser-Rostock, der lige forkorter turen til 7 timer og 15min inklusiv pause. Afgang fra hovedbanegården i København og slutter igen på Berlin ZOB.

De fleste busser holder på Berlin ZOB, men flere af busserne er begyndt at holde på flere stoppesteder i Berlin. Fra Berlin ZOB er der videre forbindelse ind til Centrum med enten øvrige lokale busser eller metroen.

Ta’ Bussen til Berlin

Derfor skal du med bus til Berlin

Er du i tvivl om, hvorvidt du skal tage ungerne med på storbyferie til Berlin? Det skal du ikke være. Berlin er en af de mest børnevenlig storbyer, du kan besøge. I Berlin findes mange forskellige bud på sjove og spændende oplevelser for børn i alle aldre, heriblandt de mest utrolige kreative legepladser i kvarteret Prenzlauer Berg. Herfra er det nemt at tage udflugter til den anden ende af byen. På Kastanieallee kan man bruge timer på blot at lege, spise og små-shoppe. Kollwitz Platz er en oase. Der er masser af fine legepladser under træerne. Mor og far kan spise færdig i ro og mag på caféerne lige overfor, mens børnene giver sig i kast med rutchebaner og karruseller.