Bus til Amsterdam

Vi kører til/fra AMSTERDAM, fra Aalborg, Randers, Aarhus, Holstebro, Herning, Odense, Vejle, Kolding og Aabenraa/Rødekro.

Der kan ikke medtages hunde og cykler på rejser til og fra Amsterdam. Der er toilet og gratis film (på medbragt smartphone/tablet) på denne rute. Det kan undtagelsesvis ske, at vi har en bus uden toilet og der vil i den forbindelse naturligvis blive holdt de nødvendige pauser.

Amsterdam med dens skønne kanaler, de mange indkøbsgader med deres dekorative belysning og smukke vinduer og selvfølgelig de udtalelige indbydende pubs og gode restauranter. Det føles altid adskillige grader varmere – selv om vinteren – end det rent faktisk er i Amsterdam, udelukkende fordi atmosfæren der, er så behagelig.

De Pijp er et af de hyggeligste og mest trendy områder i Amsterdam. Fyldt med caféer, restauranter og barer. Området ligger i gåafstand, lige syd for centrum og skal opleves.

Når sightseeing, shopping og restaurantbesøg skal afløses af en pause og ren afslapning, så er den store Vondelpark et besøg værd.