Bus til Smukfest
i Skanderborg

Hvert år skal 50.000 gæster finde vej til Smukfest i Skanderborg. Bussen er blevet det nye hit fordi det er billigt og nemt at komme direkte til Skanderborg fra de største byer i Danmark. Derfor skal du også med bussen til dette års festival.

Ta bussen direkte til Smukfest

Du har allerede brugt en masse penge på en billet til dette års Smukfest. Derfor vil du naturligvis spare penge på rejsen dertil, og det gør du ved at tage bussen. Det er nemt at komme til Skanderborg da det allerede er et stort stoppested hos fjernbusserne.

Derfor kan du også forvente at det det er billigt at komme dertil. Du kan forvente at det koster omkring 150 kr at tage fra København til Smukfest. Det er billigt, især hvis man sammenligner med alternativerne.

Når du tager til Smukfest, vil du blive sat af på Skanderborg station. Heldigvis er Smukfest forberedt på dette og har selv arrangeret shuttlebusser der kører i pendulfart fra stationen og direkte til Smukfest pladsen. Det er derfor super nemt uanset om du kommer med bus eller tog.

Derfor er det også blevet populært at tage bussen til Smukfest. Det er simpelthen så nemt og samtidig den billigste måde.

Alle fjernbusselskaberne i Danmark kører til Skanderborg. Derfor er det super nemt at komme til skanderborg station. Hvis du vil direkte til festivalspladsen, så skal du holde øje med eventkørsel hos busselskaberne.

Flixbus logo

Bus til Roskilde Festival med Flixbus

Bus til Roskilde Festival med Sortbillet

Events

Kør med bus når du skal til næste event. Find mere information på nedenstående event sider.

bus til event

Mere om Smukfest