Bus til Northside i Århus

Omkring 40.000 gæster forventes at valfarte til Nortside. Mange vælger at komme dertil med bus. Northside foregår i Århus og derfor er de hurtigt, nemt og billigt at komme dertil fra alle større byer i Danmark.

Ta bussen direkte til Northside

Der er rigtig mange penge at spare på transporten til Northside med bussen. Dette er fordi at der i forvejen er rigtig mange tilbud fordi det er en eksisterende rute, og den største pendler rute i Danmark. Derfor er der mange selskaber der i forvejen kører på denne strækning.

Derfor er det også super billigt at komme med bus til Northside. Du kan forvente at skulle bruge omkring 100-150kr til en busbillet, og det vil være en direkte rute.

Mange af busserne kører direkte til Northside pladsen, men ellers er der indsat ekstra busser der kører direkte fra busstoppestedet i Århus og til pladsen. Disse kører i pendulfart og koster ikke alverden, så uanset hvordan du kommer til Århus, så er det nemt at komme videre.

Derfor er det også blevet populært at tage bussen til Northside. Det er simpelthen en af de nemmeste måder at komme dertil og derfor tager flere og flere også bussen.

Flixbus logo

Bus til Northside med Flixbus

Bus til Northside med Sortbillet

Events

Kør med bus når du skal til næste event. Find mere information på nedenstående event sider.

bus til event

Mere om Northside