Find køreplaner til Rødbillet, Flixbus, Sortbillet, Abildskou & Bus 888

Flixbus logo

7.2 ud af 10 på Trustpilot

Flixbus køreplan

120 ugentlige afgange
Priser fra 39 Kr
Wi-Fi & Strøm
Luksus Busser

7.8 ud af 10 på Trustpilot

Sortbillet køreplan

100 ugentlige afgange
Priser fra 49 kr
Kaffe & Wi-Fi
Komfort Busser

5.6 ud af 10 på Trustpilot

Kombardo køreplan

Kun Århus – København
Priser fra 99 Kr
Færge (Molslinien)
Luksus Bus & Wi-Fi

Abildskou køreplan

Rute1000 køreplan

Mere om Køreplaner

Køreplan for fjernbusserne

Hos Ta Bussen, har vi lavet ovenstående oversigt, der let og hurtigt giver dig overblik over alle køreplanerne. Den indeholder køreplaner fra alle aktive fjernbusselskaber på de danske landeveje. Du kan hurtigt klikke videre til busoperatørens hjemmeside og se den nyeste og mest opdateret køreplan. Vi har i øjeblikke køreplaner fra de to største selskaber i Danmark: Flixbus & Sortbillet, men også mindre selskaber såsom Kombardo Expressen, Rødbillet, Abildskou/linie888.

Find hurtigt din køreplan

Der er ikke noget værre end at skulle lede og lede efter en køreplan. De skal være nemme af finde, for når du leder efter en køreplan, er det formentlig fordi du har behov for informationer om afgangstider og køretider nu og her. I vores oversigt er det hele samlet. Alt den info du har brug for lige nu. Vi viser dig direkte til køreplanerne, så du hurtigt og uden besvær kan finde den information du søger. Dernæst er det bare at bestille din rejse hos dit fortrukne selskab, eller læne dig tilbage og nyde det resterende af din busrejse.

Køreplan for Rute1000

Rute1000 er et lille selskab der er dannet af Rødbillet, men nu overtaget af Flixbus. Selskabet kørte med en slagpris på 50kr for studerende og pensionister. Deres køreplan var simpel. Du kunne kun køre mellem Aarhus og København, og derfor har de slet ikke lavet en køreplan. Det nemmeste er at gå direkte til bestilling og søge køreplanen frem på den måde. Rute1000 er discount, så derfor får du heller ikke meget hjælp, igen oversigt over deres køreplan.

Forskellige køreplaner

Der er dog stor forskel på køreplanerne fra de forskellige busselskaber. Enkelte er mere nøjagtige end de øvrige, og det kan hurtigt blive svært at finde præcise rejsetider. Den sikreste metode, og den vi anbefaler, er at søge din afgang frem i bestillingsboksen. På den måde får du altid den mest korrekte information om afgang og ankomsttider for din rejse. Køreplanerne er typisk genereret manuelt hvorfor de ikke altid indeholder de mest aktuelle ændringer i rejsen. Derfor væn dig til at søge direkte i bestillingsvinduet. Det sparer dig for en masse frustrationer, og giver dig de rigtige oplysninger nu og her.

Køreplan for Kombardo Expressen

I vores oversigt, finder du også køreplanen for Kombardo Expressen. Deres køreplan er desværre en af dem, hvor du lige så godt kan opgive. Der eksistere ikke en køreplan hos Kombardo Expressen. I stedet har de taget den lette udvej og i stedet samlet alle oplysningerne i deres bestilling. Du skal derfor søge din afgang frem i bestillingsboksen, for at finde oplysninger om din busrejse.

Køreplan for Flixbus

Vores oversigt indeholder også køreplanen for Flixbus. Deres køreplan er præcis, overskuelig og opdateret. Det kunne flere af de øvrige selskaber forbedre markant. Flixbus køreplan genereres mellem to byer, så hvis du f.eks. skal fra Aarhus til København, skal du indtaste denne kombination under køreplaner. Derved får du en komplet oversigt over rejsetiderne.