FlixBus

Alt du skal vide om fjernbusselskabet FlixBus. Skal du rejse med fjernbus, så kommer du ikke uden om FlixBus. De er det største selskab i Danmark og resten af Europa. Deres rutenetværk dækker næsten hele Europa. Her på siden kan du finde køreplan, stoppesteder, rabatkoder og meget mere til Flixbus.dk.

FlixBus

Derfor FlixBus

Priser fra 39,-

FlixBus er det billigste busselskab i Danmark og udlandet, og har en kæmpe udvalg af destinationer i Europa.

FlixBus Wi-Fi

Der er internet i busserne, med FlixBus Appen kan du komme gratis på Wi-Fi på alle ruter i Danmark.

God Komfort

FlixBus kører med nye og lækre busser. Derfor er der ekstra benplads og stikkontakter i busserne.

FlixBus’ køreplan og stoppesteder

På billedet kan du se et kort over alle FlixBus stoppesteder og køreplaner i Danmark. Der er i skrivende stund over 34 stoppesteder i Danmark og der kommer formentlig flere til. FlixBus kører allerede til Berlin og øvrige store byer såsom Amsterdam og Hamborg. Med FlixBus er der rig mulighed for at komme ud og besøge Europa til småpenge. Se deres store rutenetværk ved at klikke på knappen.
FlixBus køreplan og stoppesteder

Bestil hos FlixBus

Skal du bestille en busbillet? Find nemt din rejse hos Flixbus, ved at klikke på knappen.

Billeder af FlixBus’ busser

Bus fra FlixBus, set fra siden
Bus fra FlixBus, set fra forenden

Mere om FlixBus

Om Flixbus

Flixbus er det det største fjernbusselskab i Danmark, og formentlig også i hele verden. Deres busser er pakket ind i folie, og er derfor let genkendelige i grønne og orange farver. Møder du en bus på motorvejen i Danmark, så er du ikke i tvivl når du passere en bus fra Flixbus.

Flixbus startede dog længe før det. De var allerede et stort fjernbusselskab inden de kom til Danmark. Selskabet blev officielt dannet tilbage i 2013, fordi den tyske regering gjorde reglerne for fjernbuskørsel mere lempelig.

Stifterne af Flixbus så derfor et stort potentiale og startede Flixbus i Tyskland. I dag dækker rutenettet det meste af Nord & Vest Europa. Busselskabet tilbyder busrejser på tværs af landegrænserne til favorable priser.

Dette har betydet at Flixbus har været igennem en eksponentiel udvikling siden selskabet blev grundlagt.

Flixbus til Danmark

Flixbus må formodes at have haft Danmark i kikkerten længe. Problematikken med Danmark, var at der allerede to store fjernbusselskaber; Rødbillet og Abildskou.

Tidligere forsøg på at komme ind på det danske marked har slået fejl. Et par af eksemplerne var Expressruten og Eurolines. Sidstnævnte er Tysklands næststørste i branchen.

Flixbus måtte derfor tænke anderledes og indtage Danmark på en alternativ metode.

Flixbus køber Rødbillet & Abildskou

I 2017 gennemførte Flixbus deres plan for at komme ind på det Danske marked. I første omgang ved at købe Abildskou i foråret 2017, og senere på året meldte Flixbus ud, at de også havde overtaget Rødbillet.

Flixbus havde på 6 måneder indtaget en positions i Danmark som eneste aktør, en monopollignende position. Dette var kortvarigt, da flere vognmænd der tidligere havde kørt for Rødbillet, slog sig sammen og dannede et nyt selskab. Sortbillet.

Selskaber

Når du skal med bus, skal du vælge et selskab. Vi lavet en samlet en oversigt til dig.

bus på vejen

Rabatkode til FlixBus

Rabatkode til FlixBus

Med FlixBus kan du rejse til hele Europa. Priserne starter fra 39 kr. Du kan rejse i Danmark f.eks. til Aarhus, København eller Odense, men også Udlands.

Har allerede benyttet rabatten

Debat om Flixbus

Fortæl os hvad du mener om at rejse med Flixbus. Lever de op til dine forventninger? Del din mening og deltag i debatten herunder.

22 Kommentarer

 1. Joachim Tranberg

  Hej med jer.

  Hvad mener i om Flixbus? Kører i med Flixbus eller er i mere til et af de andre selskaber? Hjælp dine medrejsende med at vælge det rette selskab, første gang. Del endelig din mening herunder.

  Svar
  • Ruth Siegumfeldt

   Vi er 7 personer som i uge 20 gerne vil benytte os af Flixbus Hadsund, Randers , Roskilde. Hvor når skal vi reservere for at være sikre på at komme med…
   Og da nogle gerne vil påstige i Hadsund og andre i Randers vil jeg gerne høre hvordan vi er sikre på at komme med samme bus…
   Hilsen Ruth Siegumfeldt

   Svar
 2. Jørgen Rasmussen

  Jeg har rejst mellem Silkeborg og København med Flixbus en del gange. Rigtige flinke chauffører og bussen ankommer oftest til tiden. Til prisen er jeg ovenud tilfreds med den service som Flixbus tilbyder os danskere. Det er dejligt at kunne besøge mine børn i København for billige penge og dejligt med pensionist rabatten også. 5 store stjerner til dem.

  Svar
 3. Peter Krøner

  Vi prøvede at bestille en rejse til Århus og retur gennem Flixbus ,men der stod at der var opstået en fejl og vi aldrig gennemført bestillingen, alligevel har Flixbus hævet 152,06 kr på min konto, dem skal Flixbus sende retur tak.
  Jeg fik udfyldt pension papir og også skrevet konto nr. men vi fik ikke de billetter vi skulle have. Jeg har svaret på alle de henvendelser i har mailet 3 stk men i har ikke svaret.

  Svar
 4. Karen M. B. Christensen

  Har rejst med Rød billet og Flixbus flere gange. Har været ovenud tilfreds og anbefalet jer til mange.
  Dog fornemmer jeg, at servicen er faldet ret betydeligt, efter at Flixbus har opkøbt konkurrenterne. ØV

  Svar
 5. Kim Hansen

  Hej er der ingen af Flixbusserne, hvor man kan blive sat af på Nykøbing Sj, og hvor samtidigt bussen tager videre til Jylland?
  MVH Kim

  Svar
 6. Birgit Nielsen

  Skal fra Esbjerg til Kbh og vil rigtig gerne slutte min tur i Valby, hvor jeg kan se om flixbus har et stoppested.

  Svar
 7. Helle Hartmann

  Hej. Skal med flixbus på fredag. Må man tage kaffe og et rundstykke med i bussen ?

  Svar
 8. Astrid Sundland Kristensen

  Jeg har bestilt flixbus fra Haderslev 26.3. Kl 9.15 til København. Jeg skal desverre på sygehuset den dag. Så jeg ka ikke køre med. Hvad skal jeg gøre? Kan jeg få refundert min bill?

  Svar
 9. robert

  Kørte med Flixbus til Hamborg tur/retur. Begge gange skrev chaufførerne på mobiltelefon under kørslen og stoppede først ved min henvendelse. Desværre nåede jeg ikke at fotografere det. Groft uansvarligt af Flixbus vil jeg mene.

  Svar
 10. Kristina

  Hej flixbus, jeg har bestilt faktura, men den jeg har ikke fået på min e mail samt da jeg vil gerne tjekke min bestilling, står der at den er ombukket eller annulleret og jeg skal kontakte med flixbus. Hvordan kan det være???

  Svar
 11. R. Andersen

  Mandag d. 1 juli 2019 skulle jeg bestille 3 billetter Aalborg/ København. trods gentagne forsøg med to (2) forskellige kontokort kunne det ikke lade sig gøre at købe billetter.
  Ved telefonisk henvendelse til flixbus fik vi at vide, det ikke var hos dem der var fejl. Vi skulle henvende os til vore bank, da der tilsyneladende var fejl på kortene. Banken kunne fortælle os, der IKKE var fejl på kortene, så fejlen måtte være hos flixbus.
  Vi prøvede så med et andet kontokort, og med et tredje og et fjerde. Men, nej der var ikke noget der duede. Nu var hele familien i gang med at lede efter salgssteder.
  Så gik vi til Aalborg busstation, men der kunne de heller ikke hjælpe os.de solgte ikke billetter for flixbus.
  Nu fik vi et praj om et sted på Vesterbro, der måske solgte billetter.
  Det viste sig at være Gislev rejser, og de solgte billetter. MEN, MEN. De kostede et gebyr på kr. 50 pr billet. det er SGU uartigt og bondefangeri.
  Man bruger en hel formiddag. Først med PCen og banken, dernæst bussen til byen. Derefter busstationen, og endelig flere gader derfra, Gislev rejser. Jeg regner med I tilbagebetaler gebyret. det er jo ikke min skyld jeres system ikke virker. Og det sker jævnligt har jeg ladet mig fortælle.

  Svar
 12. Bent Engsig

  Min mentalt handikappede datter på 45 skal fra Mors til Slagelse. Desværre må hun tage bussen til København (Ingerslevgade) og der skifte til en bus, der holder i Slagelse. Dette besværliggør rejsen, da hun er afhængig af, at der er personale, der kan spørges til råds. På turen hjem i dag er der ca. 3 timers ventetid i København, og så vidt jeg har fået fortalt, er der ingen toiletfaciliteter ved busholdepladsen i Ingerslevgade og ej heller steder man kan sidde (jo! 1 bænk). En vandretur rundt hovedbanegården er heller ikke særlig fristende, når man slæber på 2 stk. bagage. Er det forhold, man kan regne med i al fremtid?

  Svar
 13. Anne Grethe Jensen

  Kan jeg rejse med flixbus fra Herning og stå af i Høje Tåstrup

  Svar
 14. Theron Haroun

  Jeg kører tit med Flixbus og kan kun anbefale dem til andre. Godt økonomisk alternativt til Tog

  Svar
 15. Poul-Erik Pedersen

  Jeg er dybt facioneret over jeres fine service, jeg har kørt med jer flere gange.

  Svar
 16. Poul-Erik Pedersen

  Jeg er dybt facioneret over jeres fine kundeservice, men en ting jeg opfordre til er,
  at man kan betale sin billet med kontokort til jeres flinke chauffører.
  Hvor jeg som en selvfølge akseptere et gebyr for ulejligheden

  Svar
 17. Anne Bloss

  Jeg havde en rabatkuponkode på 115 kr,-som jeg benyttede til at købe en billet til 111 kr,-

  Pengene blev trukket, men jeg modtog aldrig en mail med billetten.

  Kontaktede Flixbus 5 gange via “hjælp” på jeres hjemmeside. Fik aldrig et svar.

  Fandt langt om længe et tlf nr. til jeres kontor i Århus og fik kontakt med en dame der gav mig en sludder for en sladder.

  Dårligste kundeservice jeg længe har været udsat for og det kan man jo læse på Trustpilot at jeg ikke er ene om at mene.

  Benytter jer kun pga billige rejser.

  Svar
 18. Lilli Blakø

  Det kunne være dejligt, hvis bussen kunne have et opsamlingssted på Sydsjælland, når den er på vej til Tyskland. Så vi er fri for først at skulle køre til København. Venlig hilsen.

  Svar
 19. Karin van Dijk

  Det ville være godt, hvis det var muligt at kunne komme igennem til jeg pr telefon, da jeg ikke er god til det med nettet. Og hvorfor har I et kunde telefon nummer der ikke bliver taget, når jeg ringer?

  Svar
 20. Ulla Bahl

  Hej jeg har en ung mand Daniel Nielsen ,som har bestilt og betalt billet fra Odense til Århus d.9-9 kl. 11.15 og fra Århus til Odense d.13-9 kl.16.00 og der står han får sin reservation efter ca. et kvarter på sin mail og har intet modtaget og det er nu ca.3 timer siden 🤷‍♀️ Vh Ulla Bahl

  Svar
 21. Aninna Johansen

  Har ikke nogen klage over FlixBus – jeg kører ca 1 gang ugentlig fra København H til Herning – har gjort det i ca 1/2 år ! Jeg har aldrig oplevet forsinkelser el sure og ubehagelige chauffører ! Jeg gir gerne 5 stjerner 👍

  Svar

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Trustpilot

Bedømmelse af FlixBus på Trustpilot

Flixbus.dk på Trustpilot

6.6/10 baseret på 1221 anmeldelser.

Flixbus' hjemmeside: https://www.flixbus.dk/
Kilde: https://dk.trustpilot.com/review/flixbus.dk