Bus til Distortion

Hvert år fyldes de københavnske gader med festglade mennesker der deltager i Distortion. Det betyder at rigtig mange skal fra Jylland og til Distortion og det skal være med bus. Det er den billigste måde at rejse til hovedstaden.

Ta’ bussen direkte til Distortion

Da Distortion foregår i København, er der i forvejen en masse muligheder for at komme til gadefest. Derfor er der rig mulighed for at tage billigt med bus dertil. Det er den største pendler rute i Danmark og det gør det ekstra billigt.

Der er rigtigt mange muligheder for at komme til Distortion, og derfor kan du stortset rejse lige når det passer. Bussen kører cirka hver time fra de større byer i Danmark, og du bliver kørt direkte til Centrum.

Bussen holder nemlig på Ingerlevsgade der er super tæt på banegården og det område af byen hvor Distortion foregår. Det er lige så nemt når du skal hjem igen.

Selskaberne bag fjernbusserne ved godt at der er ekstra travlt i perioden med Distortion, og derfor er det altid sat ekstra busser ind for at kunne håndtere den øget efterspørgsel fra deltagerne.

Priserne følger de almindelige rutepriser men du kan være heldig og finde busrejser helt ned til 50kr pr tur. Der er derfor ingen undskyldning for ikke tage bussen til Distortion fremfor alternativerne, som er væsentlig dyrere.

Flixbus logo

Bus til Roskilde Festival med Flixbus

Bus til Roskilde Festival med Sortbillet

Events

Kør med bus når du skal til næste event. Find mere information på nedenstående event sider.

bus til event

Mere om Distortion