Sortbillet

Alt du skal vide om busselskabet Sortbillet. Når du skal rejse på tværs af Danmark med bus, så er Sort Billet et af de selskaber du kan vælge. Vi har lavet en oversigt med alt den information du behøver. Derfor kan du her på siden finde køreplan, stoppesteder, rabatkoder og meget mere om Sortbillet.dk.

Sortbillet logo

Derfor Sortbillet

Gratis Kaffe

Rejser du med en bus fra Sortbillet, så er der gratis sort kaffe på kanden til alle rejsende. Det er super lækkert!

Gratis Wi-Fi

I alle Sortbillet’s busser er der monteret Gratis Wi-Fi, så du holde kontakten med vennerne eller passe arbejdet.

Høj Komfort

Sortbillet har nye busser med et høj komfort-niveau. Der er god benplads, strømstik og toiletter i alle busserne.

Sortbillet’s køreplan og stoppesteder

På billedet kan du se en række af de stoppesteder og køreplaner som Sortbillet kører fjernbus på Danmark. På nuværende tidspunkt er der 30 forskellige stoppesteder. Sortbillet har meldt ud på deres Facebook at der også kommer ruter til Berlin og udlandet. For at finde den præcise køreplan fra din by, så henviser vi dig til Sortbillets køreplaner som du kan finde ved at klikke på knappen.
Sortbillet køreplan og stoppesteder

Bestil hos Sortbillet

Klar til at bestille en billet hos Sortbillet? Det gør du ved at klikke på knappen herunder.

Billeder af Sortbillet bus

Bagsiden af bus med Sortbillet slogan på
Sortbillet bus med reklame på siden

Mere om Sortbillet

Læs om Sortbillet.dk

Sortbillet er den nyeste operatør på det danske fjernbus marked. Selskabet, der er grundlagt 1. august 2017, har base i København. I ejerkredsen hos Sortbillet gemmer, der sig et stort busselskab, Larsenbus, der i forvejen besidder den nødvendige buskapacitet til at drive Sortbillet.

Sortbillet starter offensivt ud på. Selskabet opstod efter at Flixbus opkøbte Rødbillet, hvorefter der tilbage stod en masse tidligere medarbejdere og samarbejdspartnere. Mange af dem gik sammen og dannede derfor Sortbillet.

Det betyder i bund og grund, at Sortbillet er en yderst farlig konkurrent. Der er så meget know-how samlet i selskabet, da alle medarbejdere i en eller andet grad, besidder højt kendskab til branchen. Mange af buschaufførerne der kører strækningerne, har allerede kørt dem utallige gange under andet brand.

Der er rigtig mange ligheder mellem Sortbillet og Rødbillet. Hjemmesiden er den samme, og bestillingssystemet ligeså. Mange af de erfaringer der blev gjort i førnævnte selskab, er rykket direkte med over i Sortbillets nye opsætning.

Det udfordrende Sortbillet

Der er ingen tvivl om at Sortbillet har en kamp foran sig. De er oppe mod et kæmpe selskab, der har muligheden for at tage kampen. Her har vi allerede set eksempler på ballade og kontroverser mellem disse to selskaber.

Sortbillet går som nævnt offensivt ind på markedet, men et i forvejent gennemtestet setup og en yderst stærk platform. Selskabet har allerede mere end 100 afgange om ugen, og over 30 stoppesteder.

De lokker med: Gratis Sort Kaffe, Gratis Wifi og Gratis hygge i deres busser.

Fakta om Sortbillet

Grundlagt: 1. august 2017

Slogan: ”Det er ok at køre sort”

Stiftet af: Carsten Rasmussen

Hovedsæde: København, Danmark

Selskaber

Når du skal med bus, skal du vælge et selskab. Vi lavet en samlet en oversigt til dig.
bus på vejen

Rabatkode til Sortbillet

Rabatkode til Sortbillet

Hos Sortbillet kan du nu komme til Aarhus, København, Odense og mange flere byer til billige priser. Sortbillet gør det enkelt at rejse rundt i Danmark.

Har allerede benyttet rabatten

Debat om Sortbillet

Fortæl os hvad du mener om at rejse med busselskabet Sortbillet. Lever de op til dine forventninger? Del din mening og deltag i debatten herunder.

5 Kommentarer

 1. Joachim Tranberg

  Hej.

  Fortæl os hvad du mener om Sortbillet!

  Svar
  • Gunvor Henriksen

   Mandag d 13-8-18 kl. 14 kørte jeg med sort billet fra København til Vejle.
   Chaufføren havde under kørslen meget travlt med at tale i mobiltelefon.
   Jeg synes det er ansvarsløst.

   Svar
  • Bettina Pedersen

   Fantastisk søde og imødekommende chauffører meget bedere service end hos jeres konkurrent. Jeg tager fra Skanderborg til København 2 /3 om måneden i har desværre ikke så mange afgange men benytter jer når det er muligt.

   Svar
 2. Emma Poulsen

  Jeg har rejst med sort billet en del gange efterhånden. Jeg er især glade for deres prisniveau og deres flinke chaufførere. De har mine anbefalinger

  Svar
 3. Anne Sofie Sønderby

  Busserne og priserne er fine! Har desværre bare oplevet flere gange, hvor jeg har følt mig decideret utryg, fordi chaufføren – efter min mening – har kørt for hurtigt og usikkert.

  Svar

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Trustpilot

Bedømmelse af Sortbillet på Trustpilot

Sortbillet.dk på Trustpilot

7.5/10 baseret på 323 anmeldelser.

Sortbillets hjemmeside: https://sortbillet.dk/
Kilde:https://dk.trustpilot.com/review/sortbillet.dk