Bus til
Roskilde Festival

Hvert år rejser over 130.000 gæster til og fra Roskilde Festival. Mange vælger at tage med bus fordi det er billigere end alternativerne. Har du fundet ud af hvordan du skal komme til Roskilde? ellers kan du finde inspiration her og samtidig spare penge.

Ta’ bussen direkte til Roskilde Festival

Det er rigtigt billigt at rejse med bus til Roskilde Festival, så billigt at DSB ikke kan følge med. En hurtig sammenligning på strækningen Århus til København fra sidste år, viser at en rejse med DSB koster cirka 400 kr, hvorimod en tur med bus koster cirka 150 kr.

Der er altså mange penge at spare ved at tage bussen til festivallen. Du skal dog være opmærksom på om du bliver kørt direkte til festivalpladsen eller om du bliver sat af på Trekronerstation i Roskilde.

Bliver du sat af på Trekronerstation, vil der i de fleste tilfælde være shuttlebusser der kører dig og dine medrejsende direkte til Roskilde Festivals hovedingang. Prisen for shuttlebussen plejer at ligge på cirka 50 kr.

De fleste selskaber vælger dog at kører alle deres rejsende direkte ind til indgangen. Denne ændring er sket i takt med sigende efterspørgsel fra festivaldeltagere. Det var for bøvlet at skifte bus.

Det betyder at du idag kan komme direkte med bus til Roskilde Festival fra de fleste større byer i Danmark. Det har aldrig været nemmere og toget får kamp til stregen. Du kan få et overblik over hvilke selskaber der kører til festivallen ovre til venstre – eller hvis du sidder på mobilen så er det længere nede.

Flixbus logo

 

Bus direkte til Roskilde Festival med Flixbus

Priseksempler:
Aarhus – Roskilde Festival 239 kr
Aalborg – Roskilde Festival 279 kr
Randers – Roskilde Festival 279 kr

Events

Kør med bus når du skal til næste event. Find mere information på nedenstående event sider.

bus til event

Mere om Roskilde Festival