Bus til Tinderbox
i Tusindårsskoven

Der er omkring 40.000 gæster der hvert år skal til Odense for at deltage i Tinderbox. Dette foregår for mange med bussen. Det er væsentlig billigere at tage bussen fremfor f.eks. toget. Derfor er mange penge at spare ved at hoppe på bussen i stedet.

Roskilde Festival Logo

Ta bussen direkte til Tinderbox

Når du tager bussen spare du penge, også når du skal til Tinderbox. Det er lige så nemt at tage bussen som det er at tage toget. Derfor er der også rigtig mange der rejser til Tusindårsskoven på denne måde. Det koster under det halve af en tog billet.

Kigger vi nærmere på priserne for en busbillet, så kan du forvente at det koster dig omkring 150 kr at rejse med bussen. Det afhænger selvfølgelig af om du kommer fra Århus, København eller noget helt tredje.

Når du tager bussen til Tinderbox bliver du enten sat af ved bussernes stoppesteder i Odense, men enkelte selskaber vælger at kører gæsterne direkte ind til Tusindårsskoven, fordi busserne som regl er fyldt med gæster der skal direkte derind.

Hvis du ikke kan køre direkte til pladsen med bussen, så vil du typisk blive sat af ved stoppestedet hvor der holder en mindre shuttlebus og venter. Den vil kører dig og dine venner direkte ind til selvepladsen.

Da det er blevet populært at rejse med bussen til Tinderbox, kan du hvert år komme afsted fra de fleste større busser i Danmark. Mange busselskaber er også begyndt at lave eventkørsel, men typisk finder du de billigste ture gennem de eksisterende fjernbusselskaber. Du kan se hvilke selskaber du kan rejse med ovre til venstre – eller hvis du sidder på mobilen så er det længere nede.

Flixbus logo

Bus til Roskilde Festival med Flixbus

Bus til Roskilde Festival med Sortbillet

Events

Kør med bus når du skal til næste event. Find mere information på nedenstående event sider.

bus til event

Mere om Tinderbox